КИПАР ЌЕ ИМ ГО ПЛАТИ ЦЕЛИОТ ОДМОР НА ОНИЕ КОИ ЌЕ СЕ ЗАРАЗАТ СО КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАТА