леукемија

Таг
2Вести

ЌЕ СВИРИМЕ ХУМАНИТАРНО ЗА ДРУГАРКАТА КОЈА НА 17 ГОДИНИ ПОЧИНА ОД ЛЕУКЕМИЈА, ВЕЛАТ МУЗИЧАРИТЕ ОД „ЛУЈ“ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА ХАРФИСТКАТА КЛИМЕНТИНА РАФАЈЛОВСКА

ЈАПОНСКА ПЛИВАЧКА СЕ ПЛАСИРАШЕ НА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО ОТКАКО ПОБЕДИ ЛЕУКЕМИЈА