БАРСЕЛОНА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ФУДБАЛСКАТА ЕЛИТА, ПИШУВААТ ШПАНСКИТЕ МЕДИУМИ ПО ИСПАЃАЊЕТО ОД ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ