Ликовен салон Велес

Таг
2Вести

ДЕЛА ОД АПСТРАКТЕН ИМПРЕСИОНИЗАМ НА ЈОРДАН ЃОРЧЕВ ИЗЛОЖЕНИ ВО ВЕЛЕС

ИЗЛОЖБАТА НА ДРЖАВНИОТ АРХИВ ЗА 120 ГОДИНИ ИЛИНДЕН ПРЕТСТАВЕНА ВО ВЕЛЕС