Лили Колинс

Таг
4Вести

ЧЕТВРТАТА СЕЗОНА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“ ДОАЃА ВО АВГУСТ

ПО СЕДУМ МЕСЕЦИ ОДЛОЖУВАЊЕ, ПОЧНА ДА СЕ СНИМА НОВАТА СЕЗОНА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“

ПОТВРДЕНИ УШТЕ ДВЕ СЕЗОНИ НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“

СЕ ОМАЖИ ЅВЕЗДАТА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“, ЛИЛИ КОЛИНС