Линда Еванџелиста

Таг
2Вести

ЛИНДА ЕВАНЏЕЛИСТА ОТКРИ ДЕКА ДВАПАТИ ЗА ПЕТ ГОДИНИ СЕ БОРЕЛА СО РАК НА ДОЈКА

ЛИНДА ЕВАНЏЕЛИСТА СЕ ВРАТИ ПРЕД КАМЕРИТЕ ПО КОЗМЕТИЧКАТА ПРОЦЕДУРА ШТО ЈА ДЕФОРМИРАШЕ