Линда Еванс

Таг
2Вести

НЕ МИ БЕШЕ ВАЖНО ДАЛИ ЌЕ ИЗГУБАМ ВО ТЕПАЧКА СО КРИСТЛ, КАЖА ЅВЕЗДАТА НА „ДИНАСТИЈА“, ЏОАН КОЛИНС

„ДИНАСТИЈА“ БЕШЕ ПОДАРОК ОД ГОСПОД, НО САКАВ ПОВЕЌЕ ОД ЖИВОТОТ, ВЕЛИ ЛИНДА ЕВАНС, КОЈА ПО 24 ГОДИНИ ГО СНИМИ ПРВИОТ ФИЛМ