Литера

Таг
2Вести

УМЕТНОСТА ВЕЌЕ НЕ Е АПСТРАКТЕН ЗБОР ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ ШТО ДОШЛО НА ЛИТЕРА, ВЕЛИ СОФИЈА СЕМЕНПЕЕВА

ПЕТТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ЛИТЕРА“ ОД 23 ДО 27 МАЈ ПОД МОТОТО „СВЕТ СО ЉУБОВ“