„Литература.мк“

Таг
4Вести

„ЛИТЕРАТУРА.МК“ И „ЏЕЗ ФМ“ ГО ПОЧНУВААТ ПРОЕКТОТ „ЧИТАМЕ ЏЕЗ“, СЕКОЈ ПЕТОК ЌЕ ПРАВАТ ЏЕЗ СВИРКИ

„ЛИТЕРАТУРА“ ЈА ОТВОРА НОВАТА КНИЖАРНИЦА СО КОНЦЕРТ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ТРИО

НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ, ПРВО ВО КНИЖАРНИЦАТА „ЛИТЕРАТУРА.МК“, ПА НА ПИВО ФЕСТ

ПРОМОЦИЈА НА ЏИНОВСКАТА СЛИКОВНИЦА ОД БИСТРА ГЕОРГИЕВА