Лиза Џерард

Таг
2Вести

ЛИЗА ЏЕРАРД ВО ПРИДРУЖБА НА БУГАРСКИ ЖЕНСКИ ХОР ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЛИЗА ЏЕРАРД ОД „ДЕД КЕН ДЕНС“ СО КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈА НА 8 ОКТОМВРИ