Логан Пол

Таг
2Вести

МЕЈВЕДЕР НЕ УСПЕА ДА ПОБЕДИ ЈУТЈУБЕР, НО ОЧЕКУВА ДА ЗАРАБОТИ 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ФЛОЈД МЕЈВЕДЕР ЗАКАЖА БОКСЕРСКИ МЕЧ СО ЈУТЈУБЕРОТ ЛОГАН ПОЛ