логирање

Таг
2Вести

ЛОЗИНКИТЕ СТАНУВААТ МИНАТО, ДОАЃА НОВ НАЧИН НА ЛОГИРАЊЕ

ФЕЈСБУК ТЕСТИРА ЛОГИРАЊЕ САМО СО ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА ЛИЦЕТО