Лох Нес

Таг
2Вести

НАЈГОЛЕМАТА ПОТРАГА ПО ЧУДОВИШТЕТО ОД ЛОХ НЕС ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ НЕ ДАДЕ РЕЗУЛТАТИ

„ЧУДОВИШТЕТО ОД ЛОХ НЕС“ ВО НАЈДОБАР СЛУЧАЈ Е ГОЛЕМА ЈАГУЛА, ВЕЛАТ НАУЧНИЦИ