локалитет Стоби

Таг
3Вести

ПРОМОВИРАНА НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ КОЈА Е ВОДИЧ ВО ВИД НА ВИДЕОИГРА

СО АМЕРИКАНСКИ ГРАНТ ОД 300.000 ДОЛАРИ ЌЕ СЕ КОНЗЕРВИРА ТЕОДОСИЈАНСКАТА ПАЛАТА ВО СТОБИ