ПОРАНО ДА СЕ БИДЕ НОВИНАР ЗНАЧЕШЕ ДА СЕ БИДЕ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ, СО СОЛЗИ СЕ СЕЌАВААТ ВРАБОТЕНИТЕ ОД ЗГАСНАТОТО РАДИО БИТОЛА