Лонли планет

Таг
4Вести

„ЛОНЛИ ПЛАНЕТ“ ГИ ИЗБРА НАЈДОБРИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ ЗА 2024, НА ПРВОТО МЕСТО Е МОНГОЛИЈА

АЛБАНИЈА И ВОЗОТ ИСТАНБУЛ-СОФИЈА МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ОПЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО 2023 ВО ИЗБОРОТ НА „ЛОНЛИ ПЛАНЕТ“

ОКЛЕНД И КУКОВИ ОСТРОВИ ИЗБРАНИ ЗА НАЈДОБРИ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО 2022

ПЕТРА, ГАЛАПАГОС И БЛЕД МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО 2021