Лоран Симонс

Таг
3Вести

„МАЛИОТ БЕЛГИСКИ АЈНШТАЈН“ ЌЕ ЗАПИШЕ ДОКТОРСКИ СТУДИИ НА 12 ГОДИНИ

МОМЧЕ ОД БЕЛГИЈА ЌЕ ЗАВРШИ УНИВЕРЗИТЕТ НА ДЕВЕТ ГОДИНИ

МОМЧЕ ОД БЕЛГИЈА ЌЕ ЗАПИШЕ ФАКУЛТЕТ НА ОСУМ ГОДИНИ