РАСПРОДАДЕНА ВЕЧЕРАШНАТА ПРОЕКЦИЈА НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ВО КИНОТЕКА, ФИЛМОТ ИГРА ДО ПЕТОК