Лук Пери

Таг
4Вести

ШЕНЕН ДОЕРТИ БИЛА ИСФРЛЕНА ОД СЕРИЈАТА „БЕВЕРЛИ ХИЛС 90210“ ЗАШТО ЈА СКРАТИЛА КОСАТА БЕЗ ДА ИМ НАЈАВИ НА ПРОДУЦЕНТИТЕ

НОВАТА СЕРИЈА „БЕВЕРЛИ ХИЛС“ ЌЕ БИДЕ МНОГУ ПОРАЗЛИЧНА ОД ОРИГИНАЛОТ, ВЕЛИ ЏЕЈСОН ПРИСТЛИ

ЛУК ПЕРИ МИ БЕШЕ НАЈКУЛ ЛИК ВО МЛАДОСТА, КАЖА ДИКАПРИО ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“

ЛУК ПЕРИ, ДИЛАН ОД „БЕВЕРЛИ ХИЛС 90210“, ПРЕТРПИЛ МОЗОЧЕН УДАР