Луксембург

Таг
4Вести

БЕСПЛАТНИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО ЛУКСЕМБУРГ НЕ ГИ ДАДЕ ОЧЕКУВАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, БРОЈОТ НА ПАТНИЦИТЕ ВО ВОЗОВИТЕ СЕ НАМАЛИЛ

ЛУКСЕМБУРГ ПРЕД ТРИ ГОДИНИ ВОВЕДЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ, НО ОСТАНА ЗАТРУПАН СО АВТОМОБИЛИ

ЛУКСЕМБУРГ ОД ДЕНЕСКА Е ПРВА ДРЖАВА ВО ЕВРОПА СО БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ

ЛУКСЕМБУРГ ЌЕ СТАНЕ ПРВА ДРЖАВА НА СВЕТОТ СО БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ