ШВЕДСКИОТ ГРАД ЛУЛЕА ПОЧНА КАМПАЊА ПРОТИВ ОСАМЕНОСТА, ГИ ОХРАБРУВА ЛУЃЕТО ДА СИ КАЖУВААТ „ЗДРАВО“ НА УЛИЦА