ШМИНКЕРОТ НА „ОСТРИ ПРЕДМЕТИ“ РАЗВИЛ СПЕЦИЈАЛНА ФОРМУЛА ЗА ЛУЗНИТЕ НА ЕЈМИ АДАМС