Мадагаскар

Таг
4Вести

НА МАДАГАСКАР ОТКРИЕН НАЈМАЛИОТ РЕПТИЛ НА СВЕТОТ

РЕДОК ВИД НА КАМЕЛЕОН ЗАБЕЛЕЖАН НА МАДАГАСКАР ЗА ПРВПАТ ПО 100 ГОДИНИ

НАЈРЕТКАТА ПТИЦА НА СВЕТОТ СПАСЕНА ОД ИСЧЕЗНУВАЊЕ И ДОБИ НОВ ДОМ

ЛЕМУРИТЕ ПРОГЛАСЕНИ ЗА НАЈЗАГРОЗЕН ВИД ПРИМАТИ НА СВЕТОТ