маглина

Таг
2Вести

ТЕЛЕСКОПОТ „ЏЕЈМС ВЕБ“ ГИ СНИМИ ПОСЛЕДНИТЕ ФАЗИ ОД ЖИВОТОТ НА ЕДНА ЅВЕЗДА

ЕДНА ГОДИНА ОД ЛАНСИРАЊЕТО, ТЕЛЕСКОПОТ „ЏЕЈМС ВЕБ“ ГИ ОПРАВДУВА ГОЛЕМИТЕ ОЧЕКУВАЊА