Маи

Таг
5Вести

ДОСЕГА НЕПОЗНАТ ГРАД НА МАИТЕ ОТКРИЕН ВО ЏУНГЛА ВО МЕКСИКО

ВО МЕКСИКО ПРОНАЈДЕН 1.200 ГОДИНИ СТАР „СЕМАФОР“ ЗА ДРЕВНАТА ИГРА ПЕЛОТА

НОВИ ЛАСЕРСКИ ИСТРАЖУВАЊА ОТКРИЈА ДЕКА ДРЕВЕН ГРАД НА МАИТЕ ВО МЕКСИКО ИМАЛ ГОЛЕМИНА НА ДЕНЕШЕН БРИСЕЛ

ЛАСЕРСКАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЛИДАР ОТКРИ ЦЕЛ НОВ СВЕТ НА МАИТЕ ВО ГВАТЕМАЛА