ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР НА САД МАЈК ПОМПЕО ДОЈДЕ ВО ОХРИД ЗА ДА Ѝ ПОСАКА ДОБРЕДОЈДЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО