Мајк Тајсон

Таг
4Вести

ЏЕЈМИ ФОКС ЌЕ ГО ГЛУМИ МАЈК ТАЈСОН ВО МИНИСЕРИЈА

ТАЈСОН ВЕЛИ ДЕКА ЦЕЛО ВРЕМЕ ПУШИ МАРИХУАНА, ПА ЗАПАЛИЛ ЏОИНТ И ПРЕД МЕЧОТ СО РОЈ ЏОНС

ПРЕРАНО ВО ЖИВОТОТ ЈА ОСВОИВ СВЕТСКАТА ТИТУЛА, ВЕЛИ МАЈК ТАЈСОН ПРЕД ВРАЌАЊЕТО ВО РИНГОТ НА 54 ГОДИНИ

ЏЕЈМИ ФОКС ЌЕ СЕ ЗДЕБЕЛИ НАД 100 КИЛОГРАМИ ЗА УЛОГАТА НА МАЈК ТАЈСОН