ГАЗДАТА НА „АМАЗОН“ НАЕДНАШ СТАНАЛ НАЈГОЛЕМИОТ ДОБРОТВОР НА СВЕТОТ СО ДОНИРАНИ 2 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ