Мајкл Фасбендер

Таг
2Вести

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА НОВИОТ ТРИЛЕР НА ДЕЈВИД ФИНЧЕР, „УБИЕЦ“

МАЈКЛ ФАСБЕНДЕР И АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР ТАЈНО СЕ ВЕНЧАЛЕ НА ИБИЦА