Мајкл Кејн

Таг
2Вести

МАЈКЛ КЕЈН ПОТВРДИ ДЕКА ЈА ЗАВРШИЛ АКТЕРСКАТА КАРИЕРА НА 90 ГОДИНИ

МАЈКЛ КЕЈН НАПОЛНИ 90 ГОДИНИ И ВЕЛИ ДЕКА ПРЕМНОГУ СЕ ЗАБАВУВА ЗА ДА ПРЕСТАНЕ ДА СНИМА ФИЛМОВИ