мајмун

Таг
3Вести

ЗООЛОШКАТА ДОБИ БЕБЕ МАЈМУН, ЌЕ СЕ ВИКА АТИЏЕ АКО Е ЖЕНСКО

РЕДОК ПОРТОКАЛОВ МАЈМУН СЕ РОДИ ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СИДНЕЈ

ОРАНГУТАН КОЈ ДОБИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА ПРЕСЕЛЕН ОД АРГЕНТИНА ВО САД