Макао

Таг
2Вести

КИНА ГО ОТВОРА НАЈДОЛГИОТ МОСТ НА СВЕТОТ, ПО НЕГО ЌЕ СЕ ВОЗИ САМО СО ПОСЕБНА ДОЗВОЛА

КАЗИНО ДИЗАЈНИРАНО ОД ЗАХА ХАДИД ПОСМРТНО ОТВОРЕНО ВО МАКАО