ЗНАЕВ ДЕКА ЌЕ ОСВОЈАМ ЗЛАТО НА СВЕТСКИОТ ТУРНИР ПО МАТЕМАТИКА, САКАМ ДА ПРОДОЛЖАМ НА ХАРВАРД, ВЕЛИ ДЕВЕТГОДИШНИОТ МАКЕДОН ДИМИТРОВСКИ