ПЕТАР МЕ НАДМИНА СО ФИЛМОТ, ЈАС СТИГНАВ ДО ТЕАТАР, ВЕЛИ ТОМИСЛАВ МАНИЌ ЗА ВНУКОТ КОЈ ИМА ГЛАВНА УЛОГА ВО „СТЕЛА“