НОВАТА РЕКЛАМА НА „МЕКДОНАЛДС“ СО ПЕСНА ОД КАТАЛОГОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ИЗДАВАЧ „ФИЛТЕР ЛАБЕЛ“