25-ГОДИШНИОТ МАКСВЕЛ ФРОСТ ВЛЕГУВА ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС КАКО ПРВИОТ ПРЕТСТАВНИК НА ГЕНЕРАЦИЈАТА З