Мала станица

Таг
14Вести

КОНТРОВЕРЗНИОТ УМЕТНИК ОЛЕГ КУЛИК ВО ВТОРНИК СО ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА

ИЗЛОЖБАТА НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ ВО МАЛА СТАНИЦА ПРОДОЛЖЕНА ДО 15 НОЕМВРИ

57 АВТОРИ УЧЕСТВУВААТ НА ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ ВО МАЛА СТАНИЦА

ИЗЛОЖБА ЗА НАДРЕАЛИЗМОТ И ФАНТАСТИКАТА ВО ДЕЛАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ

МУСТАЌЛИИ ВО ДЕЛАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ НА ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА

ВИЗУЕЛНИОТ УМЕТНИК СТРАХИЛ ПЕТРОВСКИ СО ИЗЛОЖБАТА „ЕХОА ОД ИДНИНАТА“ ВО МАЛА СТАНИЦА

20-ГОДИШНА ФОТОПРИКАЗНА НА АЛЕКСАНДАР КОНДЕВ НА ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА

СО ФОТОИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА ПОЧНУВА УНГАРСКАТА КУЛТУРНА СЕЗОНА

ИЗЛОЖБА СО ДЕЛА СО МАКЕДОНСКИ МОТИВИ ОД СЛОВЕНЕЧКАТА УМЕТНИЦА ГЕРЛОВИЧ

ФАНТАЗИЈА ВО ГЛИНА – УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ СО ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА