Малија Обама

Таг
2Вести

МАЛИЈА ОБАМА ГО ПРЕТСТАВИ ДЕБИТАНТСКИОТ ФИЛМ „СРЦЕТО“ НА САНДЕНС

МАЛИЈА ОБАМА СВИРИ ХАРМОНИКА ВО СПОТ НА СТУДЕНТСКИ БЕНД ОД ХАРВАРД