„Малиот принц“

Таг
5Вести

ВО ШТИП ПОЧНУВА 11. ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ „МАЛИОТ ПРИНЦ“, НА РЕПЕРТОАРОТ СЕ ЧЕТИРИ ПРЕТСТАВИ

ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ПО 9. ПАТ ВО ШТИП

ШТИПСКИОТ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ГОДИНАВА МОЖЕШЕ ДА ПРИМИ САМО 50 ДЕЦА

2.500 ДЕЦА ДОЈДОА НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ВО ШТИП

ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА, ШТИПСКИОТ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ПОЧНУВА ВЕЧЕРВА