„Мама миа“

Таг
5Вести

ШЕР СНИМИ ЦЕЛ АЛБУМ СО ОБРАБОТКИ ОД „АББА“ ПО „МАМА МИА 2“

СТРОГИ ПРАВИЛА ЗА МЈУЗИКЛОТ „МАМА МИА“- БЕЗ ВИДЕО ПРОЕКЦИИ И МЕНУВАЊЕ СЦЕНОГРАФИЈА

НИНА ДЕАН И БИЉАНА ДРАГИЧЕВИЌ КАКО АМАНДА САЈФРИД И МЕРИЛ СТРИП ВО МЈУЗИКЛОТ НА МНТ „МАМА МИА“