манастир

Таг
3Вести

ОМИЛЕНИОТ ФРАНЦУСКИ МАНАСТИР МОН-СЕН-МИШЕЛ СЛАВИ 1.000 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

ОСТАТОЦИ ОД ДРЕВЕН ХРИСТИЈАНСКИ МАНАСТИР ОТКРИЕНИ ВО ОБЕДИНЕТИТЕ АРАПСКИ ЕМИРАТИ