манекенки

Таг
4Вести

АВГАНИСТАНСКАТА МЛАДИНА САКА ДА ЈА ПРЕПОЗНАВААТ ПО МОДА, НЕ ПО ВОЈНА

МОДНИТЕ КУЌИ ЌЕ ПРЕСТАНАТ ДА АНГАЖИРААТ МАЛОЛЕТНИ МОДЕЛИ

ЗИМСКА БАЈКА НА „ШАНЕЛ“ ЗА ПОСЛЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД

ФОТОШОПИРАНИТЕ МАНЕКЕНКИ ЌЕ БИДАТ БИДАТ ОБЕЛЕЖАНИ СО ПОРАКИ КАКО ЦИГАРИТЕ ВО ФРАНЦИЈА