Манескин

Таг
2Вести

Д ФЕСТИВАЛ ЌЕ ПРАВИ ПРОМОТИВНА ЗАБАВА ВО СКОПЈЕ СО ВИКТОРИЈА ОД ЕВРОВИЗИСКИТЕ ПОБЕДНИЦИ „МАНЕСКИН“