манифестација

Таг
12Вести

И СТАРО И МЛАДО НАСТАПИ НА 22. РЕГИОНАЛНА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ ВО БИТОЛА

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА 27. „ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА“ ПОЧНУВА НА 24 ЈАНУАРИ НА ПЛАДНЕ

РЕДНО Е ДА ИМА РЕД, ВЕЛАТ ОД „ЗЛАТНА БУБА МАРА НА ПОПУЛАРНОСТА“, КОЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 22 ФЕВРУАРИ

СО РАНОТО ОТКРИВАЊЕ ПАЦИЕНТИТЕ МОЖАТ ДА ИМААТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ, КАЖАА НА ОСМАТА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА СО ВИЛСОНОВА БОЛЕСТ

ЗРНОВЦИ И ОРИЗАРИ И ОВОЈ МАЈ НАГОСТИЈА ДЕСЕТИНА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИ ДРУШТВА ОД БАЛКАНОТ НА МЕЃУНАРОДНИТЕ ФОЛКЛОРНИ СРЕДБИ

„ЗЕЛНИКОТ НА БАБА“ СЕ ОДРЖА ПО 10. ПАТ ВО ПРОБИШТИП

„ДА НАПОЛНИМЕ БАТЕРИИ ВО СКАПА ТАРИФА“ – БИЛЕТИТЕ ЗА 26. ЗЛАТНА БУБАМАРА ОД УТРЕ ВО ПРОДАЖБА

18. ИЗДАНИЕ НА „БЕЛА НОЌ“ ЌЕ СЕ ОДВИВА НА ДЕСЕТИНА ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ

КАРТИТЕ ЗА 25. „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ОД 29 АПРИЛ

33. САЕМ НА КНИГА НАЈАВЕН ЗА 8-14 СЕПТЕМВРИ ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“