Ману Чао

Таг
3Вести

МАНУ ЧАО И ОВАА ГОДИНА ВО СКОПЈЕ КАКО НАЈАВА НА ТАКСИРАТ

МАНУ ЧАО СО ИЗНЕНАДУВАЧКИ СОЛО КОНЦЕРТ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ