МАНУ

Таг
4Вести

„ГЕНЕРАЛОТ И ПЕПЕРУГАТА“ – НОВ РОМАН ОД АКАДЕМИК ЛУАН СТАРОВА

И РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ДОАЃА ЗА ЈУБИЛЕЈОТ 25 ГОДИНИ ОД ПРЕМИЕРАТА НА „ПРЕД ДОЖДОТ“ НА МАНЧЕВСКИ

МАСИН ВЕЧЕРВА ВО МАНУ СО ИЗЛОЖБА НА ТЕМА ПТИЦИ

СТУДЕНТИ ИЗРАБОТИЈА КАТАЛОГ СО ЛЕГАТОТ НА ФОЛКЛОРИСТОТ ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ