Маракана

Таг
3Вести

МЕТАЛ ВЕЧЕР ВО СКОПСКИОТ КЛУБ „МАРАКАНА“, НАСТАПУВААТ БЕНДОВИ ОД МАКЕДОНИЈА, СРБИЈА И ГРЦИЈА

ГРЧКИТЕ БЛУЗЕРИ „БЛУЗ ВАЈР“ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ КАКО НАЈАВА НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

СТАДИОНОТ „МАРАКАНА“ ЌЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА ВО „КРАЛОТ ПЕЛЕ“