КИДМАН, ТЕРОН И РОБИ ЌЕ ГИ ГЛУМАТ ВОДИТЕЛКИТЕ НА „ФОКС ЊУЗ“ КОИ ГО РАЗОТКРИЈА МАГНАТОТ АЈЛЕС