Маргрет Втора

Таг
2Вести

ЌЕ СЕ СНИМА ДАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА „КРУНА“ ЗА КРАЛИЦАТА МАРГРЕТ

ДАНСКАТА КРАЛИЦА МАРГРЕТ СТАНА НАЈДОЛГОВЕЧНИОТ ЕВРОПСКИ МОНАРХ ПО СМРТТА НА ЕЛИЗАБЕТА