Мари-Луиз Ета

Таг
2Вести

МАРИ-ЛУИЗ ЕТА СТАНА ПРВАТА ЖЕНА КОЈА БИЛА ТРЕНЕР НА НАТПРЕВАР ОД БУНДЕСЛИГАТА

УНИОН БЕРЛИН Е ПРВИОТ КЛУБ ВО БУНДЕСЛИГАТА КОЈ НАЗНАЧИ ЖЕНА ЗА ТРЕНЕР